OVER FIT & FIRM

 


"Wij, bij Fit & Firm, geloven dat wij met onze producten heel wat mensen vooruit kunnen helpen.
Het is dan ook bewezen dat naast een gezonde voeding, suppletie voor velen een groot voordeel biedt voor de algehele gezondheid en het welzijn. Daarnaast is het ook bewezen dat supplementen bijdragen tot verbeterde sportprestaties."

 

Waarom zijn eiwitten zo belangrijk? Eiwitten of proteïnen vormen de belangrijkste bouwstenen van het menselijk lichaam. Zowat elke cel in ons lichaam bevat eiwitten. Het lichaam gebruikt deze eiwitten voornamelijk voor het herstel en de opbouw van cellen, maar ze spelen ook een rol bij het transporteren van zuurstof en andere nutriënten, en enzymatische processen die het verteringsstelsel ondersteunen. 

 

Indien je meer spiermassa wil opbouwen of je sportprestaties positief wil beïnvloeden, is het vanzelfsprekend dat je ook voldoende eiwitten opneemt. Het hersteleffect van de eiwitten op de spieren kan ook bijdragen tot een gezonder en fitter lichaam waarbij kwetsuren aanzienlijk minder voorkomen. 

 

Eiwit-shake als oplossing

Hoewel er redenen genoeg zijn om voldoende eiwitten in te nemen, zijn er nog steeds heel wat mensen die het absolute dagelijkse minimum van 0.8g/kg lichaamsgewicht niet halen. Voor mensen die zeer intensief sporten is het zelfs aangewezen om richting de 2g/kg lichaamsgewicht te gaan. Om dit probleem op te vangen bieden wij bij Fit & Firm hoog kwalitatieve eiwit-shakes aan om te helpen jouw dagelijkse behoefte bij te vullen naast een gezond en evenwichtig eetpatroon.

 

Kwaliteit

Wij zijn niet zomaar de zoveelste ‘eiwitleverancier’ op de markt. Het centraal mikpunt van Fit & Firm is kwaliteit. De supplementen van Fit & Firm ondergaan strenge labotesten en wij durven met trots zeggen dat wij één van de beste kwaliteitsproducten leveren op de markt.

 

Advies op maat

Bij kwaliteit hoort ook service. Heb je een vraag of twijfel je wat het beste bij uw doel of levensstijl past? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij adviseren jou met plezier.