Ontbijt
Overnight Oats
Bereidingswijze
- Doe alle droge ingrediënten (havermout, Fit & Firm Proteïnen en kaneel) in een kom.
- Meng alles goed.
- Voeg al roerend de melk en pindakaas toe en blijf roeren tot er geen klonters meer in de overnight oats zitten.
- Zet je kom havermout in de koelkast voor een nacht.
- De volgende ochtend haal je de overnight oats uit de koelkast, roer nog eens goed door.
- Voeg bessen toe.
Overnight Oats Chocolate
Ingrediënten voor 1 portie:
40 gram havermout
50 ml melk ( amandel, sojamelk)
60 gram ongezoete kokosyoghurt
1 scoop Fit & Firm chocolade
½ eetlepel ahorn siroop
½ theelepel vanille extract
20 gram hazelnoten
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten (behalve de hazelnoten) in een kom en meng goed door elkaar.
- Hak de hazelnoten fijn en mix de helft van de hazelnoten door het havermout mengsel.
- Doe de havermout in een kom.
- Garneer de Havermout met de overige hazelnoten.
- Laat de overnight oats minimaal 1 uur opstijven in de koelkast of koele ruimte. Je kan het ook de avond voordien maken en een nacht laten indikken.
Overnight oats met chocolade en banaan
ingrediënten voor 1 portie:
45 gram havermout
150 ml (plantaardige) melk
1 el honing
1 scoop Fit & Firm chocolade
½ banaan
20 gr pure chocolade
muesli
Bereidingswijze
- Meng de havermout, melk, honing en proteinen van Fit & Firm door elkaar. .
- Zet in de koelkast.
- Haal de overnight oats uit de koelkast en verdeel de plakjes banaan en fijngehakte chocolade erover. Voor een lekkere crunch maak je het ontbijt af met wat muesli.
- Ben je een zoetekauw? Dan kan je de oats natuurlijk altijd met wat extra honing serveren.