Ontbijt

Overnight Oats 

Ingrediënten voor 1 portie:

50 gram havermout

1 ½ scoop Fit & Firm vanille

300 ml (ongezoete melk of amandelmelk)

1 theelepel kaneel

100 gram blauwe bessen

15 gram pindakaas

 

 

Bereidingswijze

  • Doe alle droge ingrediënten (havermout, Fit & Firm Proteïnen en kaneel) in een kom. 
  • Meng alles goed.
  • Voeg al roerend de melk en pindakaas toe en blijf roeren tot er geen klonters meer in de overnight oats zitten.
  • Zet je kom havermout in de koelkast voor een nacht.
  • De volgende ochtend haal je de overnight oats uit de koelkast, roer nog eens goed door.
  • Voeg bessen toe.

Overnight Oats Chocolate

Ingrediënten voor 1 portie: 

40 gram havermout

50 ml melk ( amandel, sojamelk)

60 gram ongezoete kokosyoghurt

1 scoop Fit & Firm chocolade 

½ eetlepel ahorn siroop

½ theelepel vanille extract

20 gram hazelnoten

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten (behalve de hazelnoten) in een kom en meng goed door elkaar.
  • Hak de hazelnoten fijn en mix de helft van de hazelnoten door het havermout mengsel.
  • Doe de havermout in een kom.
  • Garneer de Havermout met de overige hazelnoten.
  • Laat de overnight oats minimaal 1 uur opstijven in de koelkast of koele ruimte. Je kan het ook de avond voordien maken en een nacht laten indikken.

Overnight oats met chocolade en banaan

ingrediënten voor 1 portie: 

45 gram havermout

150 ml (plantaardige) melk

1 el honing

1 scoop Fit & Firm chocolade

½ banaan

20 gr pure chocolade

muesli

Bereidingswijze

  • Meng de havermout,  melk, honing en proteinen van Fit & Firm  door elkaar. .
  • Zet  in de koelkast.
  • Haal de overnight oats uit de koelkast en verdeel de plakjes banaan en fijngehakte chocolade erover. Voor een lekkere crunch maak je het ontbijt af met wat muesli.​
  • Ben je een zoetekauw? Dan kan je de oats natuurlijk altijd met wat extra honing serveren.