WPI 95 LL

€ 59,95

WPI 95 LL

€ 59,95

Whey Protein Isolate 95 Low-Lactose van Fit&Firm is een zeer zuiver eiwitproduct op de markt.
Door de zeldzame crossflow microfiltratie behoudt het eiwit zijn natuurlijke structuur.
Dit, in combinatie met een absoluut minimum aan koolhydraten en vet zorgt ervoor dat het eiwit meteen wordt opgenomen door het lichaam en de spieren.

Bovendien bevat elke dosering meer dan 4 gram natuurlijke BCAA’s en is het lactosearm.
Ideaal voor de opbouw of het behoud van vetvrije spiermassa of als aanvulling bij een koolhydraatarm dieet.

 

Isotonic Agrum

€ 19,50

Isotonic Agrum

€ 19,50

De ideale mix van snelwerkende, hoogwaardige koolhydraten die snel door het lichaam worden opgenomen om de door het lichaam verbruikte energie meteen aan te vullen. Hierdoor wordt spiervermoeidheid tegengegaan en kan je als sporter langer op hoog niveau presteren.

 

An ideal mix of fast-working, high-quality carbohydrates that are absorbed instantly by the body to refill the energy that was used during exercise. This prevents muscle tiredness and allows you to perform at a high level for a longer period.

 

Whey protein 80  opnieuw beschikbaar in:

WPC 80

€ 38,95

WPC 80

€ 38,95

Whey Protein 80 zorgt voor het herstel na een training. Het bevat zowel wei-isolaat als wei-concentraat proteïnen, waardoor er na de training snelle en tragere proteïnen worden opgenomen
om de spieren langdurig te voorzien van het juiste herstel.
Whey Protein 80 is rijk aan goede BCAA’s en zorgt voor een goede balans voor de opbouw of het behoud van vetvrije spiermassa. Het is laag in calorieën, vetten en koolhydraten. Het type eiwitten die worden gebruikt zijn snel opneembaar door het menselijk lichaam.