Owner/Eigenaar Fit&Firm

Founder/stichter Fit&Firm

 

Over Fit & Firm


Doorheen de jaren ervaring in topsport is Senne omringd geweest met dieetkundige, toptrainers en experten in hun segment omtrent een sport of trainingsmethodiek. Prestaties op hoog niveau stonden steeds centraal.

Door zijn ervaring in topsport en het bedrijfsleven kent hij het belang van gerichte informatie en de positieve invloed die de toepassing hiervan heeft op het lichaam. Verder heeft hij een diploma professionele bachelor elektromechanica. Waardoor hij aspecten eerder op een technische manier durft benaderen.

De studies combineerde hij met zijn sportieve uitdagingen, die hebben geleid tot meerdere Belgische titels, internationale medailles en selecties voor zowel nationale als Olympische ploeg.
Dit realiseerde hij niet alleen, samenwerken in teams om tot goede resultaten te komen is dan ook iets wat hij zelf hoog in het vaandel draagt.

 

communication = key

 

Fit&Firm opgericht in 2015 door Jeffrey Thys met als doel mensen de informatie te voorzien om het beste uit zichzelf te laten halen.
Het is ontstaan uit zijn passie voor algemene gezondheid, voeding en sport, iets waar hij dagelijks mee in contact kwam als professioneel atleet en Olympiër (Londen 2012 ) van het Belgische hockeyteam.